AcasăNewsIncredibil: Iesean amenintat de o cunoscuta banca, pentru o datorie de un...

Incredibil: Iesean amenintat de o cunoscuta banca, pentru o datorie de un leu! „Sunt socat!”

A facut un credit la o banca si luna de luna are grija sa-si plateasca rata. A descoperit, insa, ca are o datorie de 1,58 lei si ca primeste notificare de la unitatea bancara, in care este amenintat cu includerea in evidenta Biroului de Credit!

Ieseanul Mihai Lazar spune ca e socat de ce i se intampla, mai ales ca nu stie de unde a ajuns sa aiba datorie la BCR, banca la care, in urma cu aproape sapte ani a facut un credit. Sustine ca isi plateste la timp ratele lunare. Recent, insa, a primit o notificare de la banca in care este informat ca daca nu-si plateste datoria, va fi inclus in baza de date a Biroului de Credit, potrivit bzi.ro.

Barbatul spune ca nu intelege cum de s-a ajuns in aceasta situatie si denunta felul in care angajatii i s-au adresat. „Am primit o scrisoare plina de amenintari. Nu mi se pare normal sa mi se vorbeasca in acest mod. Eu sunt clientul BCR din 2006, am luat un credit de 15.000 lei si am platit la timp 340 lei in fiecare luna. Creditul este acum in derulare. De unde este aceasta suma de 1,58 lei? Macar sa ma fi anuntat ca am de platit, nu am stiut”, sustine Lazar, conform sursei citate.

Reprezentantii BCR au declarat ca isi cer scuze pentru aceasta situatie si ca notificarea de tipul celei primite de clientul iesean se trimite automat. Oficialii bancii au adaugat ca vor face verificari in acest caz.

author avatar
eNational
469 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger