AcasăNewsIncredibil! Demisia Papei Benedict, influentata de raportul privind intalnirile sexuale de la...

Incredibil! Demisia Papei Benedict, influentata de raportul privind intalnirile sexuale de la Vatican, intre clericii homosexuali!

Potrivit unui raport publicat de un cotidian italian, se pare ce demisia Papei Benedict al XVI-lea are legatura cu descoperirea unei retele de clerici homosexuali de la Vatican, santajati acum de cei din exterior.

Ziarul italian La Repubblica a publicat un raport din care rezulta ca decizia Papei de se retrage din pontificat, pe data de 17 decembrie, are legatura cu descoperirea retelei de prelati gay, despre care ar fi primit un raport chiar in aceeasi zi, noteaza guardian.co.uk.

Purtatorul de cuvant al Papei a refuzat sa ofere orice fel de informatii legat de acest subiect.

Aceeasi sursa noteaza ca dosarul care cuprinde „doua volume de aproximativ 300 de pagini, legate cu un cordon rosu”, a fost ascuns in apartamentul Papei. Se pare ca cei trei cardinali care s-au ocupat de investigarea asa numitei „Vatileaks” au descoperit mai multe grupari de clerici care aveau aceasta orientare sexuala.

Potrivit La Repubblica, locurile in care prelatii aveau intalniri sexual erau chiar in incintele Vaticanului, sau la o sauna din cartierul roman Quarto Miglio, ori la o vila din afara Romei sau intr-un centru de cosmetica din capital Italiei.

author avatar
Alina Costache
743 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger