AcasăNewsINCREDIBIL Chinezii au facut pastile din carne de copil

INCREDIBIL Chinezii au facut pastile din carne de copil

Vamesii din Coreea de Sud au blocat un transport important venit din China, in care se aflau zeci de mii de pastile afrodisiace ce contineau pudra din carne de copil.

Oficialii vamali au explicat ca transportul continea 17.500 de pastile aduse din China si care urmau a fi comercializate drept stimulente pentru apetitul sexual. In fabricarea acestor pastile s-a folosit si pudra din carne de om, care provine in cea mai mare parte de la copii decedati sau de la embrioni umani, substanta fiind comercializata la preturi importante pe piata neagra, intrucat este considerata un afrodisiac energizant.

De partea cealalta specialistii in domeniu incearca de mai multi ani sa explice ca nu exista nicio legatura intre carnea de copil sau embrioni si apetitul sexual si virilitate, ba chiar mai mult aceasta pudra umana ar fi plina de bacterii si substante periculoase pentru sanatate. „S-a confirmat prin studii ca aceste capsule contin substante periculoase pentru corpul uman, precum bacterii. Trebuie sa luam masuri drastice pentru protejarea sanatatii publice”, a declarat un oficial vamal sud-coreean.

author avatar
Ciprian Purice
651 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger