AcasăNewsINCREDIBIL! Cea mai grasa femeie din Romania a slabit 60 de kilograme!

INCREDIBIL! Cea mai grasa femeie din Romania a slabit 60 de kilograme!

Mariana Buica i-a uimit pe toti cu ambitia de care a dat dovada. Daca anul trecut era considerata cea mai grasa femeie din Romania, acum ea se poate lauda ca a slabit 60 de kilograme din 230 cate avea si nu vrea sa se opreasca aici.

Chiar daca medicii i-au spus ca nu va mai trai mult, Mariana a avut curaj sa mearga mai departe si sa demonstreze ca se poate lupta cu kilogramele in plus.

“Pana acum patru luni eram considerata cea mai grasa femeie din Romania, dar acum viata mi s-a schimbat in bine. Pur si simplu sunt alt om. Acum cand ma uit in oglinda ma mir si eu de cum arat”, a spus ea in platoul de la “Happy Hour”.

Cu sprijul echipei lui Catalin Maruta, tanara in varsta de 24 de ani si-a facut o interventie medicala de micsorare a stomacului. Dupa aceea, putem spune ca a devenit un alt om pentru ca de aici si pana la a slabi 60 de kilograme nu a mai fost decat un pas. Ambitia ei a mers mult mai departe! Mariana urmeaza o dieta stricta bazata doar pe alimente sanatoase si isi petrece mult timp la sala de fitness. Cu siguranta, este un model de urmat pentru toti care se lupta cu obezitatea.

Sursa foto: capturi „Happy Hour”.

author avatar
Anca Murgoci
2.831 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger