AcasăNewsIncredibil ce și-a cumpărat câștigătorul LOTO 6/49, imediat după ce a revendicat...

Incredibil ce și-a cumpărat câștigătorul LOTO 6/49, imediat după ce a revendicat premiul de 4 milioane de euro

Incredibil ce și-a cumpărat câștigătorul LOTO 6/49, imediat după ce a revendicat premiul de 4 milioane de euro

Câştigătorul marelui premiu de la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie, în valoare de peste 3,9 milioane de euro, și-a ridicat premiul pe 8 noiembrie, potrivit unui comunicat transmis de Loteria Română.

Câștigătorul, care a dorit să-și păstreze anonimatul, are 48 de ani, este dintr-o localitate din județul Giurgiu și joacă la Loto 6/49 de peste 10 ani.

Câștigătorul trăiește modest într-un sat din Giurgiu

Biletul cu care a câștigat fabuloasa sumă a costat 21,50 lei. „Am jucat, am câștigat. Numai jucând veți câștiga la Loteria Română”, este mesajul transmis în scris de câștigător.

Bărbatul a fost pădurar și trăiește modest într-o casă în care locuiesc mai multe familii, precizează Gandul.

Imediat după ce a ridicat premiul de 3,9 milioane de euro, giurgiuveanul a plecat de la sediul Loteriei Române, însoțit de o femeie și de un tânăr la centrul comercial Sun Plaza, unde a comandat ciorbă de burtă, la un restaurant cu specific românesc.

Și-a luat ciorbă de burtă din banii câștigați la loto

Îmbrăcat modest, cu haine lejere, bărbatul s-a îndreptat ulterior către un restaurant McDonald’s, pentru a lua de mâncare și pentru copiii săi și ai vecinilor.

Câștigătorul a transmis că își va ajuta familia din banii câștigați la loto. El este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I, au transmis reprezentanții Loteriei Române.

author avatar
Andreea Vlad