AcasăNewsIncredibil! Ce rapoarte ceausiste citeste Bashar despre situatia din Siria!

Incredibil! Ce rapoarte ceausiste citeste Bashar despre situatia din Siria!

Tovarase secretar gene­ral, oamenii muncii si-au exprimat totala indignare si au condamnat hotarat ma­nifestarile elementelor reac­tionare. Suntem hotarati sa indeplinim sarcinile de plan.”

Cum sa-i auda Bashar pe cei peste 700.000 de refugiati sirieni?

Nu! Acesta erau „rapoartele” din decembrie 1989, din Romania, dupa ce izbucnise revolta in Timisoara. Sa vedeti ce citeste Bashar!

Cuiburile de teroristi, lichiditate in toata tara

La stirea ca sotia lui Bashar al-Assad este insarcinata, blogurile au luat foc: „Ia uite, astuia ii mai arde de f…acut copii, cand tara este scaldata in sange, peste 60.000 de morti, peste 700.000 de refugiati”. Numai ca astea sunt stirile din afara Siriei. Uite ce citea Bashar la 27, 28 ianuarie 2013:„ Fortele Armate Siriene curata tara de fortele raului, teroristi platiti de tari straine. In zona Alep, autoritatile au arestat teroristi care vroiau sa fure masinile si alte proprietati ale cetatenilor.

 

 

Toate ascunzatorile teroristilor au fost distruse. Cuiburi dense de teroristi au fost anihilate in al-Sayyda Zeinab, Drousha, Khan al-Sheeh, Daraya, in jurul oraselor Daraa, Hama, Homs, Idlib.”

Recolta agricola e peste asteptari

Bashar afla ca refugiatii din zonele din jurul Damascului s-au intors acasa gratie fortelor de securitate care au „curatat” terenul, ca elevii s-au intors in scoli „determinati sa-si continue educatia pentru ca numai astfel isi pot servi patria”. In Tartus (unde e flota militara ruseasca), „Uniunea Tineretului a organizat un eveniment artistic intitulat „Victoria Siriei”. Un reprezentant din Alep a multumit celor care ajuta Siria sa scape de teroristii platiti de straini.” Acum urmeaza „bomboanele”: Ministerul Sanatatii a anuntat servicii gratuite pentru toti cetatenii, Ministerul Turismului a infiintat o noua companie care sa administreze toate hotelurile (inclusiv pe cele straine), iar Ministerul Agriculturii a raportat un an foarte bun pentru recoltele de grau, iar planul la insamantari a fost realizat 100%”. Unde mai pui ca si nationala de sah s-a intors acasa cu cinci medalii din Liban! Pe bune, cum sa nu faci copii?!

author avatar
Adina Mutar
583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger