AcasăNewsIncredibil ce au încercat să plătească românii cu cardul de energie. Ar...

Incredibil ce au încercat să plătească românii cu cardul de energie. Ar putea rămâne fără ajutorul pentru plata facturilor

card de energieCând expiră banii de pe cardul de energie. Data până la care românii pot plăti factura cu voucherul

Mii de români care dețin un card de energie riscă să fie excluşi din lista beneficiarilor, după au încercat să plătească orice altceva în afară de facturile la energie.

Au fost înregistrate peste 11.000 de erori de plăți încercate prin intermediul cardurilor de energie. Beneficiarii au vrut să achite facturile de la altă adresă. Dar unii au mers chiar mai departe – au încercat să-și plătească ratele la creditul pentru casă sau să-și cumpere piese de bicicletă.

Unii beneficiari au încercat să-și plătească ratele cu cardul de energie

În jur de 54.000 de români au solicitat să facă plata facturii online, însă peste 11.000 de solicitări au fost respinse.

Ajutorul se acordă în două tranşe, a câte 700 lei fiecare şi poate fi utilizat pentru plata următoarelor servicii/produse: electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, peleţi şi alte materiale de încălzire. Pentru a beneficia de sprijin, venitul net/coabitant la nivelul unui loc de consum nu trebuie să depăşească 2.000 lei/lună.

Beneficiarii de sprijin pot utiliza ajutorul pentru plata facturilor la energie prin următoarele modalităţi: direct la poştaş (luna aceasta, cel puţin 9.000 de poştaşi vor avea în posesie cititoare optice pentru ca beneficiarii să poată efectua plata direct de la domiciliu), la orice oficiu poştal din mediul urban sau la oficiul poştal în raza căruia îşi are domiciliul beneficiarul, în mediul rural, sau online.

author avatar
Andreea Vlad
872 afisari

5 COMENTARII

      • Eu mi-am luat un dilo d-ala mare . Negru. A costat 400 de lei deci mai putin decat un porc de ”barbat” care nu prea poate ca bea salariul, umbla cu vagaboande si aduce sculament.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger