AcasăNewsINCREDIBIL: Ce au gasit politistii intr-un transport de busteni! La ASTA nu...

INCREDIBIL: Ce au gasit politistii intr-un transport de busteni! La ASTA nu se asteptau!

Mii de cartuse de tigari au ajuns in Romania, dupa ce au trecut vama cu Ucraina, incarcate pe mai multe vagoane cu busteni. Descoperirea a fost facuta intamplator, iar modul in care contrabandistii au ascuns marfa i-a uimit pana si pe oamenii legii.

In urma controlului de rutina, politistii au descoperit o scobitura special facuta de-a lungul unui bustean, iar cand au despicat trunchiul, au descoperit ca aceasta era plina cu tigari. Dupa controlul amanuntit numarul bustenilor scobiti a ajuns la 40, iar al pachetelor de tigari la 100.000, noteaza maramures.transilvania-tv.ro.

Vineri, 28 iunie, lucratorii din cadrul Biroului Vamal Dornesti au sesizat Politia de Frontiera cu privire la descoperirea facuta. Data fiind situatia, la fata locului a fost solicitata prezenta politistilor de frontiera, care au preluat cercetarile, potrivit aceleiasi surse. Astfel, a fost efectuat un control amanuntit asupra bustenilor  in interiorul carora a fost gasita o impresionanta cantitate de tigari, aproximativ 100.000 de pachete de provenienta ucraineana, in valoare lor se ridica la peste 800.000 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost confiscata de politistii de frontiera, in cauza efectuandu-se cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar la final urmeaza a se lua masurile legale care se impun.

Foto: maramures.transilvania-tv.ro

[youtube]jywTXxlf-Uk[/youtube]

author avatar
Alina Costache
1.178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger