AcasăNewsIncredibil! Ce a aflat, in prag de sarbatori, o femeie care nu...

Incredibil! Ce a aflat, in prag de sarbatori, o femeie care nu si-a platit amenzile RATB!

O femeie din Capitala a avut un adevarat soc in pragul sarbatorilor de iarna. In ajunul Craciunului, ea s-a trezit cu o instiintare prin care este anuntata ca va fi executata silit. Motivul este unul cat se poate de banal.

Fiindca nu si-a platit amenzile pentru ca a circulat fara bilet cu RATB-ul, o femeie din Bucuresti s-a trezit cu o instiintare cu titlu executoriu. Tanara recunoaste ca a calatorit, de cateva ori, cu autobuzul, fara bilet si spune ca de fiecare data a fost prinsa de controlori.

Prima data, spune ea, se grabea, fiindca venea de la spital de la o ruda grav bolnava. A doua oara, insa, femeia sustine ca a fost, intr-adevar, prinsa fara bilet, dar chiar nu avea alta solutie, fiindca nu avea niciun ban pe card.

“A treia oara era foarte aglomerat autobuzul. Am ramas in usa autobuzului si nu am mai avut acces la validator si nu a fost chip de intelegere cu controlorii”, mai spune bucuresteanca. La jumatate de an de la prima amenda, femeia a primit, prin posta, vestea ca va fi executata silit, desi valoarea amenzilor s-a ridicat abia la 312 lei.

Avocatii sustin ca sunt tot mai frecvente cazurile in care Fiscul pune poprire pe conturi chiar si pentru un leu. Datele oficiale arata ca, in ultimile trei luni, inspectorii de la ANAF au adus in bugetul de stat peste 3 miliarde de lei, bani incasati din executari silite, informeaza realitatea.net.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger