AcasăNewsINCREDIBIL cat talent are omul asta: Face arta din cearsafuri! (VIDEO)

INCREDIBIL cat talent are omul asta: Face arta din cearsafuri! (VIDEO)

Oamenii talentati reusesc sa transforme orice obiect aparent banal intr-o adevarata opera de arta. Este si cazul unui artist care se foloseste de cearsafuri pentru a reproduce picturi celebre!

Are nevoie doar de un fier de calcat si de o lenjerie de pat. Pe care o intinde pe o suprafata plana si, ca prin minune, reuseste sa ii dea un chip uman. Intai isi croieste niste cute, apoi se foloseste de fierul de calcat pentru a le da forma. Aburii si caldura fixeaza materialul intr-atat de bine, incat, treptat, treptat, materialul capata forma unei fete.

Intr-un final, obtine o replica a unei picturi cunoscute, fara sa foloseasca vreo pensula sau o culoare. O adevarata opera de arta… dintr-o bucata de panza de bumbac. Si in doi timpi si mai multe miscari reuseste sa faca senzatie folosind un fier de calcat si un cearsaf! Unde mai pui ca e barbat, asa ca nu se poate spune ca e tocmai obisnuit sa calce lenjerii de pat sau orice alt obiect vestimentar!

Odata prima capodopera finisata, urmeaza o a doua. Si tot asa! Talentul tanarului din imagini e cu adevarat remarcabil, chiar daca vorbim de o reclama la… un fier de calcat! Nu vi se pare?

[youtube]_ntQIZvHVjU[/youtube]

462 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger