AcasăNewsIncredibil! Bahmuteanu este deja insarcinata? Adriana a iesit zambitoare de la ginecolog!

Incredibil! Bahmuteanu este deja insarcinata? Adriana a iesit zambitoare de la ginecolog!

Desi a trecut foarte putin timp e cand are o relatie cu Mihai, un tanar in varsta de 33 de ani, Adriana Bahmuteanu a facut deja o vizita la ginecolog de unde a iesit foarte zambitoare.

Este posibil ca fosta sotie a lui Prigoana sa suspecteze o sarcina si acesta sa fie motivul care a determinat-o sa mearga la un control ginecologic. Desi au doar cateva saptamani de relatie Adriana si Mihai s-au mutat deja impreuna si jurnalistii wowbiz.ro nu exclud posibilitatea ca Bahmuteanu sa fie insarcinata cu cel de-al treilea copil.

O echipa a site-ului citat a filmat-o pe vedeta de televiziune in timpul unei deplasari la ginecolog, de unde ar fi iesit foarte zambitoare, refuzand, insa, sa dea declaratii, preferand sa se duca direct acasa. „Ma simt bine, multumesc”, este singurul lucru pe care l-a declarat Adriana.

Prietena ei cea mai buna, Camelia, insa, a precizat ca Bahmuteanu si-a revenit complet in urma pierderii unei sarcini si a operatiei de fibron: „Are o teama. Medicul i-a spus ca este ok acum si ca poate face copii. Este normal sa ai o temere dupa o abstinenta de circa un an”.

author avatar
Alina Costache
966 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger