AcasăNewsINCREDIBIL. Aproape a dat norocul peste el! Ce se afla in masina...

INCREDIBIL. Aproape a dat norocul peste el! Ce se afla in masina cumparata de un barbat din Gorj!

Un barbat din Targu Jiu a trecut prin momente tensionante dupa ce si-a vandut masina cu tot cu cele 21.000 de lire sterline care se aflau in ea. Pentru a-si recupera banii, pagubitul a anuntat la politie ca masina i-a fost furata.

Proprietarul masinii a vandut autoturismul cu 2.000 de euro, dar a uitat sa-si ia cele 21.000 de lire sterline, bani care se aflau in vehicul, potrivit rtv.net. Pentru a-si lua banii inapoi, barbatul a apelat la ajutorul politistilor carora le-a spus ca masina i-a fost furata, pentru ca oamenii legii sa ii opreasca in trafic pe cumparatori.

Intr-adevar, strategia lui a dat rezultate, politistii oprindu-i pe noii proprietari pe raza judetului Gorj. Cand au ajuns la sediul Inspectoratului Politiei Judetene, cel care a depus plangere a incercat sa-i ofere 100 de euro mita unui agent pentru a-l lasa sa umble in autovehicul si a-si lua banii. Politistul de la Serviciul Judiciar si-a anuntat colegii, care i-au organizat un flagrant.

Barbatul a fost arestat, iar procurorii urmeaza sa decida daca vor face propunere de arestare preventiva pentru dare de mita.

author avatar
Alina Costache
928 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger