AcasăNewsINCREDIBIL: Angajatul unei spalatorii auto din Timisoara, ACCIDENT cu masina unui client!

INCREDIBIL: Angajatul unei spalatorii auto din Timisoara, ACCIDENT cu masina unui client!

Clientul unei spalatorii auto din Timisoara a aflat cu stupoare ca automobilul pe care l-a lasat la spalat este implicat intr-un accident in lant. Incidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00.

Angajatul spalatoriei, un tanar in varsta de 24 de ani, a simtit nevoia de putina adrenalina, asa ca a luat masina clientului la o scurta “plimbare”, fara a banui ca aventura lui se va sfarsi cum nu se poate mai rau. Barbatul a luat autovehiculul, insa intr-o intersectie a “uitat” sa acorde prioritate unui autobuz care a intrat din plin in vehicul – acesta din urma fiind proiectat apoi intr-o alta masina parcata pe marginea drumului, potrivit Pro TV.

Din fericire, in urma impactului nu au existat victime, insa autoturismele implicate au fost grav avariate.

In urma verificarilor, oamenii legii au descoperit ca tanarul de 24 de ani nu avea permis de conducere, si se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii incidentului. Politistii au aflat ulterior si ca masina pe care o conducea este a unui client al spalatoriei la care tanarul este angajat , dar si ca individul a luat vehiculul fara permisiunea  proprietarului.

Pentru fapta sa, angajatul spalatoriei se va alege cu dosar penal. Politistii continua cercetarile in acest caz.

author avatar
Alina Costache
2.402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger