AcasăNewsINCREDIBIL! Accidentul romanilor din Muntenegru, reeditat in Malaysia (VIDEO)

INCREDIBIL! Accidentul romanilor din Muntenegru, reeditat in Malaysia (VIDEO)

Pe 23 iunie anul acesta, circa 50 de romani au fost implicati intr-un grav accident rutier petrecut in Muntenegru. De atunci, ca un facut, accidentul pare ca se repeta o data pe luna intr-o alta zona din lume.

Autocarul in care se aflau turistii romani a cazut intr-o prapastie, urmarile fiind dintre cele mai grave. Zeci de romani au murit sau au fost raniti grav, ramanand cu sechele pe viata.

Pe 29 iulie, un autocar cu turisti s-a prabusit intr-o prapastie in Italia. Bilantul a fost asemanator cu cel al accientului in care au fost implicati turistii romani. 39 de persoane si-au pierdut viata, iar 13 au fost grav ranite.

Miercuri, 21 august, accidentul s-a repetat in Malaysia, un autocar cu 53 de turisti la bord s-a prabusit intr-o prapastie din apropiere de capitala Kuala Lumpur. Conform primelor informatii, soferul a luat curba cu o viteza prea mare.

Ca si in primele doua cazuri, bilantul este unul cutremurator. 37 de persoane au murit, iar 16 au fost transportate la spital, in stare grava.

Autocarul a plonjat in gol de la o inaltime de circa 70 de metri. Romania TV anunta ca acesta ar fi cel mai groaznic accident auto petrecut vreodata in istoria Malaysiei.

[youtube]9eC9etzq95U[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger