AcasăNewsIncredibil! A născut într-un magazin din Piatra-Neamț. Femeia n-ar fi știut că...

Incredibil! A născut într-un magazin din Piatra-Neamț. Femeia n-ar fi știut că e gravidă

(sursa foto: Facebook)

Un caz mai ieșit din tipare, dar cu final fericit. O femeie a adus pe lume un băiețel, doar că micuțul nu a venit pe lume la maternitate, cum se întâmplă în cele mai multe cazuri de nașteri, ci în incinta unui magazin. Și mai neașteptat e faptul că tânăra mamă n-ar fi știut că e însărcinată, deși nu e la prima naștere.

Femeia a născut, joi, 23 martie în jurul orei 11:30, în toaleta unui magazin din cartierul Precista, din Piatra-Neamț, un băiețel de aproximativ 3 kilograme, potrivit stiri-neamt.ro. Mama are 33 de ani.

Cine i-a sărit în ajutor gravidei

Din câte s-a aflat de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, pacienta „nu ştia că este însărcinată”. După cum e lesne de înțeles, nici sarcina nu era luată în evidență.

În ajutorul femeii a sărit chiar patroana spațiului comercial, care a pus rapid mâna pe telefon, cerând asistență de la o cunoștință. „A născut singură. Patroana de la magazin, când a văzut că femeia naște, a sunat o colegă de la serviciul de Ambulanță care era în timpul liber. Aceasta a ajuns repede și a asistat-o. Ulterior, asistenta a sunat la 112 și a solicitat un echipaj” – a declarat Radu Roibu, din cadrul SAJ Neamț pentru site-ul menționat.

După ce micuțul a venit pe lume, a fost preluat, împreună cu mama sa, și ambii au fost duși de un echipaj medical la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, la secția de Obstetrică-Ginecologie. De la unitatea medicală vin vești bune. În sensul că, potrivit reprezentanților spitalului, atât femeia (aflată la a cincea naștere), cât și bebelușul sunt într-o stare bună.

author avatar
Andrei Coman
486 afisari

14 COMENTARII

  1. mai incredibil a fost prin Craiova:
    -doctoru o baga sub cutzit dupa ecografie,
    „tumora gigant cu risc”;
    a nascut in vasul de wc.

    (deci:
    „incredibil” supporta comparativul!)

    • Medicii de la Valcea au confundat un copil cu o tumoare. A nascut in …
      stirileprotv.ro › Stiri actuale
      5 apr. 2011 · Poveste uluitoare la Ramnicu Valcea. O femeie de 100 de kilograme a nascut in toaleta unui spital, fara sa stie ca este insarcinata. Sinistru …

    • Asta parca-i ingramadita de cumnata-mea. Era gravida in 3 luni si nu stia, Credea ca nu se putea ca ca!

        • Cinstit fiind o sa-ti raspund: da am f ututo si eu cand se dadea de ”domnisoara” si deja era prea tarziu ca ne infierbantasem amandoi. I-am ars niste p uli in toate gaurile dar am ejaculat in afara.
          Nu am legatura cu ca catul nascut de ea sase luni mai tarziu.

  2. Anonim, sunt proaste care se intreaba daca raman gravide facand o ral sau f utundu-se in c ur. Posibil sa nu fi stiut. Daca avea si 150 de kg nici nu a observat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger