AcasăNewsINCREDIBIL! A murit la 15 minute dupa ce a fost externat

INCREDIBIL! A murit la 15 minute dupa ce a fost externat

Un caz socant s-a petrecut marti, la Targoviste, unde un barbat de 85 de ani a murit la numai 15 minute dupa ce a fost externat din spital.

Batranului i s-a facut rau marti dimineata si a ajuns la spitalul din localitate, unde a intrat imediat pe mana medicului de serviciu.

Barbatului i s-a facut un EKG si o tomografie, dar analizele nu au relevat o problema concreta, astfel ca, dupa sapte ore de la internare, batranul a fost externat, nu inainte de a i se recomanda sa urmeze un tratament pentru probleme neurologice.

A apucat sa faca numai cativa pasi dupa care a lesinat din nou si a fost reinternat in spitalul din care tocmai se externase.

Conform stirileprotv.ro, batranul a mai rezistat doar cateva minute, iar apoi s-a stins in chinuri groaznice, in fata rudelor.

Sursa amintita precizeaza ca familia batranului va depune o plangere, existand temerea ca de fapt batranul suferise initial un preinfarct, iar reprezentantii spitalului din Targoviste nu au reusit sa-i puna acestuia la dispozitie un specialist cardiolog.

Conducerea spitalului a inceput si ea o ancheta interna.

sursa foto: tvpartener.ro

author avatar
Cristi Ionita
476 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger