AcasăNewsInconstienta totala: Doi turisti s-au cocotat PE acoperisul unei TELEGONDOLE pentru un...

Inconstienta totala: Doi turisti s-au cocotat PE acoperisul unei TELEGONDOLE pentru un picnic la 1000 de metri inaltime!

Daca pana acum vi se parea o nebunie sa vedeti ca unii aleg sa scuteasca banii pe bilet, calatorind agatati de un tramvai, nu ati vazut ce le-a trecut prin cap unor tineri, in China!

Cei doi amatori de senzatii tari s-au urcat pe acoperisul unei telegondole. Nu doar ca au vrut sa se aeriseasca pana in varful muntelui, dar au gasit timp sa si ia masa, daca tot era loc destul pentru un picnic la mare inaltime!

Tinerii nu s-au gandit nicio clipa ca risca sa-si piarda viata, daca vantul puternic balansa telegondola si ii azvarlea, pur si simplu, de la 1000 de metri direct pe pamant.

Ceilalti turisti au privit ingroziti intreaga scena. Potrivit daily Mail, reprezentantii Parcului national Qingtianhe au fost, la randul lor, socati sa vada cum au ajuns cei doi la destinatie. Au respirat usurati cand au vazut ca nu au patit nimic. Si cum n-au avut ce le face mai mult decat sa le explice ca au fost la un pas de moarte, oamenii s-au grabit sa-i sfatuiasca pe ceilalti turisti sa nu incerce cumva sa repete scenariul nebunesc.

1.041 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger