AcasăNewsINCONSTIENTA pe autostrada: Doua tinere danseaza pe capota unei masini aflate in...

INCONSTIENTA pe autostrada: Doua tinere danseaza pe capota unei masini aflate in mers! (VIDEO)

Distractie mare pe capul unor tinere carora pare sa nu le pese ca isi pun viata in pericol. Fetele s-au urcat pe capota unei masini aflate in mers, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, si au inceput sa danseze mai ceva ca in club.

Trei tinere teribiliste au oferit un spectacol gratuit soferilor aflati in trafic pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Un alt conducator auto le-a filmat in timp ce dansau, ulterior imaginile ajungand pe mana politistilor, care nu pot lua, insa, nicio masura.

Fetelor le-a venit nebuneasca idee la o trecere de cale ferata, doua dintre ele urcandu-se direct pe capota masinii, in timp ce a treia a iesit mai bine de jumatate pe geamul din dreapta soferului. Tinerele par sa se distreze de minune, tipa, rad, danseaza si discuta cu ceilalti soferi din trafic, in timp ce masina lor circula cu 60 de km/h, noteaza rtv.net.

In tot acest timp, una dintre ele isi ridica picioarele in aer, iar alta se apleaca periculos de mult pe geamul masinii. Politistii spun ca riscul la care s-au expus este foarte mare, iar soferul ar fi putut primi intre 6 si 8 puncte de amenda. Doar ca, potrivit legii, conducatorul auto va scapa nepedepsit de aceasta data, deoarece astfel de infractiuni trebuie constatate direct de catre agent sau inregistrate cu aparate omologate, pentru a se putea lua masuri, conform aceleiasi surse.

author avatar
Alina Costache
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger