AcasăNewsInconștiență pe autostrada A1. Șofer filmat cu un copil la volan (VIDEO)

Inconștiență pe autostrada A1. Șofer filmat cu un copil la volan (VIDEO)

soferInconștiență pe autostrada A1. Șofer filmat cu un copil la volan (VIDEO)

Un șofer a fost filmat, pe autostradă, în timp ce conducea și făcea depășiri cu un copil în brațe. Se pare că acesta gonea pe șosea cu peste 100 km la oră.

Imaginile au fost suprinse de către un alt şofer, miercuri, pe autostrata A1 București-Pitești, la ieşirea de pe şoseaua de centură pe sensul către Piteşti.

Filmarea, care începe cu câteva sute de metri mai înainte, surprinde inclusiv momentul în care mașina depășește un camion.

În imagini se vede că pe bancheta din spate mai este un copil, care, de asemenea, nu e într-un scaun special și nici nu are centura de siguranță pusă.

„Deci efectiv stă cu copilul în braţe la volan. Ce faci, mă, tu, deşteptule! Ce faci? Eşti tâmpit la cap?”, strigă şoferul în momentul în care îi depăşeşte maşina. „Am intrat de pe Şoseaua de centură către Piteşti, undeva în primii 10 km s-a întâmplat. A şi ieşit prin prima ieşire în dreapta respectivul şofer”, a mai spus bărbatul care filmează și care a urcat înregistrarea video pe internet.

Enervat că este apostrofat că îi pune copilului viața în pericol, șoferul inconștient îi face semn celui care a surprins aceste imagini pe Autostrada București Pitești să își vadă de drum.

author avatar
Andreea Vlad
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger