AcasăNewsInconștiență fără margini! Un tată își filmează fetița de 10 ani la...

Inconștiență fără margini! Un tată își filmează fetița de 10 ani la volan: „Calc-o, dă-i tare!” (VIDEO)

fetitaInconștiență fără margini! Un tată își filmează fetița de 10 ani la volan: „Calc-o, dă-i tare!” (VIDEO)

O nouă dovadă de inconștiență din partea părinților a apărut în mediul virtual. De data aceasta este vorba despre un tată care și-a pus fetița să-i conducă mașina pe un drum dintr-o localitate.

Bărbatul a și filmat-o și a urcat imaginile pe internet. În ciuda ilegalității de care dădea dovadă în văzul tuturor din mediul online, părintele din Dolj se aude, pe filmare, cum îi spune fetei să accelereze şi să salute cu mâna la cameră, în timp ce conduce.

„Salut, salut! Sunt cu noua șoferiță! Fă cu mâna la cameră, tati! Vezi că intri în șanț. Uită-te atent la drum! Calcă pedala, tată! Dă-i a doua!”, spune bărbatul. Secunde bune, copila face exact ce îi spune tatăl ei şi nici măcar nu se mai uită la drum.

Imaginile se repetă din nou după câteva minute, când bărbatul îi spune fiicei lui să salute de această dată la cameră polițiștii de la Rutieră: „Salut Poliția Rutieră, facem conducere. Tati, salută Poliția: ciao, ciao!” 

Un tată din Dolj și-a pus fetița să-i conducă mașina pe un drum județean

La un moment dat, tatăl chiar îi spune să frâneze, pentru că viteza ar fi prea mare. În tot acest timp, pe bancheta din spate stă o altă fetiţă, care se amuză de întreaga scenă. Cei trei se distrează de minune pe muzica dată la volum maxim.

„E prea tare, tati! Pune un pic piciorul pe pedala din mijloc. Mijlocul, mijlocul, cealaltă!” se aude tatăl pe înregistrare.

Polițiștii s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru identificarea bărbatului care a încredințat autoturismul minorei și care a făcut live-ul pe Facebook. Individul urmează să fie audiat, iar mai apoi se vor lua măsuri împotriva lui.

Tot în această săptămână, un șofer a fost filmat, pe autostrada A1 București-Pitești, în timp ce conducea și făcea depășiri cu un copil mic în brațe. Se pare că acesta gonea pe șosea cu peste 100 km la oră.

author avatar
Andreea Vlad
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger