AcasăNewsIncidente la protestul fermierilor/Scandal cu jandarmii, în plină stradă. Imagini surprinse în...

Incidente la protestul fermierilor/Scandal cu jandarmii, în plină stradă. Imagini surprinse în Mureș – VIDEO

sursa foto: captură video Antena3

Protestul de proporții al fermierilor români, de vineri, din mai multe zone ale țării, nu a fost lipsit de incidente.

În Mureș au fost surprinse imagini cu jandarmii care s-au pus în fața unor utilaje agricole – tractoare- aparent în încercarea de a le opri să intre pe anumite străzi.

sursa foto: captură video Antena3

Potrivit Antena 3, fermierii s-au îmbrâncit cu jandarmii în Mureş, în cadrul protestului, pentru că nu au fost lăsaţi să intre cu tractoarele pe un anumit sector de drum.

Din câte se poate vedea din imagini, câțiva oameni din rândul protestatarilor au încercat să discute cu jandarmii. La un moment dat, mai multe persoane au mutat cu mâinile goale o mașină aflată în calea utilajelor agricole ale fermierilor ieșiți la protest.

Reacția jandarmilor mureșeni după incidentul de la protest

Citiți și: Fermierii români au ieșit în stradă. Mobilizare în toată ţara! Blocaje în patru vămi şi portul Constanţa

Jandarmii mureşeni au transmis precizări cu privire la incidentul apărut la protestul din Târgu Mureș. „În timpul protestului care se desfășura în Târgu Mureș, unul dintre participanți a fost oprit de forțele de ordine în momentul în care a încercat să pătrundă cu tractorul pe contrasens.

În urma acestei acțiuni, protestatarii au încercat să rupă cordonul format de forțele de ordine. Ca urmare a acestui incident, nu au fost înregistrate violențe și nicio persoană nu a fost rănită”, au precizat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș, citați de zi-de-zi.ro.

Fermierii din mai multe zone ale țării protestează, vineri, nemulţumiţi de ”soluţia găsită de Comisia Europeană la problemele şi dezechilibrele grave cu care se confruntă sectorul agro-alimentar”.

author avatar
Andrei Coman
686 afisari

6 COMENTARII

  1. Protestați tovarăși, dar cât mai împrăștiat. Succesul o să fie garantat dacă protestează fiecare în bătătură lui. Nu cumva să mergeți toți la București. Și mai eficient ar fi să protestați pe Facebook, să băgați groaza în ciocoi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger