AcasăNewsUPDATE: Incidente la protestul revolutionarilor, in Piata Victoriei: O persoana a lesinat

UPDATE: Incidente la protestul revolutionarilor, in Piata Victoriei: O persoana a lesinat

(foto: captura realitatea.net)

UPDATE O persoana care a lesinat in timpul protestului revolutionarilor de marti dimineata, din Piata Victoriei, a primit ingrijiri la fata locului, de la medicii SMURD.

Sute de revolutionari aflati in Piata Victoriei, in apropiere de cladirea Guvernului, pentru a protesta fata de initiativa de taiere a indemnizatiilor, s-au imbrancit cu jandarmii, incercand sa rupa cordonul de ordine.

(foto: captura realitatea.net)

Protestatarii, reprezentanti ai mai multor asociatii de revolutionari din tara, stransi marti in Piata Victoriei, cer schimbarea Executivului, sustinand ca actualii guvernanti „au distrus tara” si „le-au taiat salariile profesorilor”, informeaza Mediafax.

In momentul in care revolutionarii au incercat sa rupa cordonul de ordine pentru a iesi din perimetrul stabilit pentru actiunea lor de protest, jandarmii au intervenit. Nemultumiti ca nu sunt lasati sa treaca, oamenii s-au imbrancit cu fortele de ordine, incercand sa darame gardurile instalate de Jandarmerie.

In ultimele saptamani, revolutionarii au organizat miscari de protest in cateva orase din tara. Pe 29 noiembrie, reprezentanti ai asociatiilor de revolutionari s-au strans in fata Muzeului Antipa din Capitala, solicitand o intalnire cu premierul Boc.

245 afisari

3 COMENTARII

  1. Ia te uită la nemernicii aceştia dintre care mulţi au făcut revoluţia la cârciumă, de abia acum, după un an şi jumătate, au observat că PDL-ul le-a tăiat salariile profesorilor. Măcar dacă de le-ar fi un pic ruşine! un profesor cu gradul I are 1300 de lei în mână pe când un nenorocit din acesta care doar el ştie cum şi-a făcut rost de un certificat de revoluţionar, are cel puţin 2000 de lei, bani pe care îi poate primi direct la cârciumă. Jigodii au fost şi cei de la PSD care în 2004 a dat o lege prin care i-a unmplut de bani pe profitorii aceştia. Cred că au fost şi pe acolo interese multe, nu se poate…

  2. Ai frustrari mari mai gligoare,probabil nu stii nici alfabetul.Daca un mucea ca tine isi permite sa faca revolutionarii,nemernici,atunci cred ca datorita lor s-a castigat prea multa libertate.Cred ca trebuie sa-ti dau cu flit pentru ca esti un rebut uman.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger