AcasăNewsIncidente in Piata Universitatii: Au fost aruncate pietre si sticle incendiare. Un...

Incidente in Piata Universitatii: Au fost aruncate pietre si sticle incendiare. Un om, cuprins de flacari-FOTO

(foto: captura video)

Incidente in Piata Universitatii, duminica seara. Unii dintre protestatarii aflati in centrul Capitalei au aruncat cu pietre si cu sticle incendiare in jandarmii aflati in zona. O persoana a fost cuprinsa de flacari. Oamenii legii au intervenit cu gaze lacrimogene.

(foto: captura video)

Unul dintre oamenii aflati pe strada, in zona Pietei Universitatii, a fost atins de o sticla incendiara, iar hainele i-au luat foc, fiind salvat de interventia rapida a persoanelor din jurul sau, potrivit Mediafax. Traficul in centrul Bucurestiului este blocat, dupa ce protestatarii au dat foc unor obiecte, chiar in mijlocul strazii. De asemenea, cei aflati in strada au aruncat cu pietre si obiecte contondente spre jandarmi, unul dintre acestia fiind ranit la cap. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, pentru a restabili ordinea.

Situatia s-a schimbat radical in ultimele cateva zeci de minute, dupa ce, anterior, in jurul orei 18.00, aproximativ 1.000 de oameni protestau, fara incidente, in zona Teatrului National-Universitate.

(foto: captura RealitateaTV)

 

 

533 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger