AcasăNewsIncident violent la o școală din Câmpina: bătaie între eleve. Cazul, în...

Incident violent la o școală din Câmpina: bătaie între eleve. Cazul, în atenția polițiștilor

politist

Încă un incident produs într-o unitate școlară din România a ajuns nu doar în atenția polițiștilor, ci și a opiniei publice. Oamenii legii au început deja cercetările, urmând să se facă audieri în acest caz.

Mai exact s-a aflat că poliţiştii din Câmpina au deschis o anchetă după ce trei eleve ale unei şcoli din oraş s-au bătut, iar filmarea incidentului a fost postată pe o reţea de socializare, potrivit stiripesurse.ro.

Din câte au anunțat luni reprezentanții Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova, cele trei fete sunt eleve în clasa a V-a. Ancheta urmează să stabilească exact în ce condiţii s-a petrecut incidentul.

Polițiștii fac verificări

Când au fost sesizați polițiștii despre acest caz? „La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că într-o unitate de învăţământ din municipiu a avut loc un conflict între trei minore. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, s-a anunțat de la nivelul IPJ Prahova.

Din câte au punctat surse judiciare pentru Agepres, incidentul a avut loc la Şcoala Centrală din Câmpina, iar elevele minore, însoţite de părinţii lor, sunt aşteptate la audieri în cursul după-amiezii.

O filmare distribuită pe o reţea de socializare le surprinde pe cele trei fete aflate într-o sală de curs. Iar două dintre ele o lovesc cu putere, cu palmele, pe cealaltă fată implicată, conform sursei menționate.

Nu se cunosc exact motivele care ar fi putut isca acest incident. Ce se știe e faptul că, din păcate, astfel de episoade de violență în școli nu sunt singulare. Zilele trecute se aflase că două eleve s-au luat la bătaie chiar pe holul unei școli din Bacău. Fetele aflate în clasa a VI-a, respectiv a VII-a, s-ar fi luat la bătaie din cauza unui băiat. Se pare că mai mulți elevi ar fi asistat la incident, dar nimeni nu ar fi intervenit să le și oprească pe cele două fete, astfel încât conflictul să fie oprit cât mai rapid.

author avatar
Andrei Coman
267 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se bateau ptr un ….baiat( un pulifrici de fapt). Toate credeau ca o are de 50 de cm si f u t e minim4 ore!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger