AcasăNewsIncident șocant! Și-a înjunghiat colegul de liceu de cinci ori și apoi...

Incident șocant! Și-a înjunghiat colegul de liceu de cinci ori și apoi a fugit. Victima se zbate între viață și moarte

atac cu cutitulIncident șocant! Și-a înjunghiat colegul de liceu de cinci ori și apoi a fugit. Victima se zbate între viață și moarte / foto: Mediafax

Scene șocante s-au petrecut, miercuri, în centrul unui oraș din județul Botoșani. Un băiat de 15 ani a fost înjunghiat de cinci ori de un coleg de liceu, la rândul său minor. Victima se zbate între viaţă şi moarte, au transmis medicii.

Băiatul se deplasa spre liceul unde învaţă, iar la un moment dat s-a întâlnit cu un alt băiat, în vârstă de 17 ani. Acesta din urmă început să îl înjure fără niciun motiv anume. După câteva momente, elevul mai în vârstă a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe copilul de 15 ani de cinci ori în zona abdominală, potrivit Monitorul de Botosani.

foto Monitorul de Botoșani

Agresorul a fugit, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge. Mai mulţi trecători au văzut copilul căzut şi au sunat la 112. La faţa locului a sosit o ambulanţă, care l-a transportat pe monor la Secţia din Săveni, după care la Spitalul de Pediatrie Botoşani.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând cinci plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui şi bazinului. Urmează să fie investigat şi explorat pentru a se stabili dacă au fost atinse organe vitale. Starea lui este gravă”, a precizat un asistent din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe.

Victima este în stare gravă la spital

Poliţiştii l-au identificat pe agresor foarte repede. Acesta a fost reţinut, fără a opune rezistenţă. S-a stabilit că victima și agresorul sunt colegi de liceu. Oamenii legii au găsit şi cuţitul cu care elevul de 15 ani a fost înjunghiat. Agresorul va fi cercetat de poliţişti, care aşteaptă să vadă şi care este evoluţia stării de sănătate a victimei.

„Tânărul de 17 ani este elev la acelaşi liceu cu victima şi se află în custodia poliţiei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

author avatar
Andreea Vlad
280 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da am simtit si nu m-am mai putut odihni.Pacat ca niste pustani recurg la cutit sa isi marcheze teritoriul precum maimutele…?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger