AcasăNewsIncident șocant la un teatru din țară: Actor împușcat în timpul unor...

Incident șocant la un teatru din țară: Actor împușcat în timpul unor repetiții/A ajuns la UPU

(foto: Facebook/Ministerul Sănătății)

Un incident dramatic, ce a avut loc vineri, 9 februarie, la un teatru din Botoșani a trimis în atenția medicilor un tânăr actor din echipa instituției de cultură.

Din primele informații, totul s-a întâmplat în timpul unor repetiții. Artiștii de la Teatrul „Mihai Eminescu” se pregăteau, așadar, pentru un spectacol, când s-a produs nefericitul episod.

Un actor de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani a ajuns, vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, după ce a fost împuşcat accidental în timpul repetiţiilor la un spectacol, informează Agerpres.

Ce diagnostic a primit actorul

Conform precizărilor managerului unităţii medicale, medicul Monica Adăscăliţei, actorul de 33 de ani a suferit un traumatism de glob ocular, după ce o bilă s-a descărcat din arma airsoft a colegului său.

Actorul a fost supus unor investigații medicale și a ajuns în atenția unui specialist oftalmolog.

„Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular. A fost consultat de medicii din Unitatea de Primiri Urgenţe şi, ulterior, de medicul specialist oftalmolog şi i s-a pus diagnosticul de traumatism de glob ocular minor, cu reacţii conjunctivale”, a declarat, pentru sursa citată, medicul Adăscăliţei.

Cazul, în atenția polițiștilor

Cazul a intrat și în atenția oamenilor legii din Botoșani. Poliţia a deschis o anchetă și urmează să se facă verificări.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, a anunţat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc în timpul repetițiilor la piesa „Iubesc, iubesc, te iubesc!”.

author avatar
Andrei Coman
426 afisari

3 COMENTARII

  1. Bà mà-ngrijorasem..M-am gandit cà a vnt Baldwin sa filmeze-n Romania..Sa faca ce stie El mai bine! Sa-l imite pe Trump , si sa impuste actori, regizori..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger