AcasăNewsȘOCANT! Trei elevi din Sighetu Marmației au devastat sala de clasă chiar...

ȘOCANT! Trei elevi din Sighetu Marmației au devastat sala de clasă chiar sub privirile profesorilor! – FOTO

clasaVin bani de la stat pentru elevi. Ce trebuie să facă părinţii ca să pună mâna pe ei

A fost haos, luni, 15 februarie, la o școală din Sighetu Marmației. Trei elevi de clasa a VII-a, care ar fi consumat alcool, au distrus o sală de clasă, sub privirile îngrozite ale colegilor și cadrelor didactice.

Gravul incident a avut loc la Școala Generală „Ioan Mihalyi de Apșa” din orașul Sighetu Marmației, încă de la primele ore ale dimineții. Micii infractori au ajuns la cursuri cu o oră întârziere. La scurt timp, cei trei s-au dezlănțuit.

S-au îmbrâncit și câteva clipe mai târziu au spart mai multe mese și scaune, potrivit Antena 3. Totul sub privirile îngrozite ale colegilor și profesorilor. Dar nu s-au oprit aici. Din sală de clasă au ieșit pe hol și au început să urle și să țipe.

Conform informațiilor site-ului VasileDale.ro, părinții elevilor violenți au fost chemat luni la școală pentru a discuta situația lor. În acest caz a fost sesizat și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și acum se așteaptă măsurile luate de conducerea unității de învățământ.

author avatar
Andreea Vlad
765 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand eram mic, atunci cand luam o nota mai mica (6, 7 chiar si 8), bunicul,. ma ”para” la toata lumea ca imi este asa de draga scoala ca ”as unge-o cu slanina ca sa o manance cainii”. Probabil ca ”viitorul tarii”, nu mai pierde vremea si trece direct la fapte. Ma intreb si intreb, unde erau dascalii in acest timp, ca doar o fi fost si barbati in scoala aia, iar niste scatoalce educationale bine aplicate ar fi pus capat vandalismului. Oricum erau niste copii de 13, 14 ani, nu niste handralai de care nu duc lipsa terasele mioritice, ocupati cu taiatul frunzei la caini. Dmocratie, dupa cate imi amintesc, inseamna sa traiesti cum doresti fara sa-i deranjezi pe altii. La noi s-a cam uitat, ca multe altele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger