AcasăNewsIncident socant la metrou, pe Magistrala 2. Barbat gasit mort in tunel

Incident socant la metrou, pe Magistrala 2. Barbat gasit mort in tunel

Tragedie la metroul bucurestean, pe Magistrala 2. Un barbat a fost gasit fara suflare in apropierea statiei Universitate.

Omul a fost descoperit in tunel, din cate au anuntat reprezentantii Metrorex-ului. Barbatul pare sa fi sfarsit dupa ce a fost lovit de o garnitura de metrou. Conform Antena 3, victima ar avea 25 de ani si ar fi fost deja identificata.

La fata locului au ajuns cadrele medicale de la Ambulanta, care, din pacate, nu au mai putut face nimic pentru salvarea tanarului, dar si specialistii de la Politie, care urmeaza sa stabileasca exact ce anume s-a intamplat.

Ca urmare a acestui incident, circulatia metrourilor se desfasoara pe un singur fir, intre Romana si Universitate, trenurile ruland la un interval mai mare fata de cel normal, mai exact la 12 minute.

352 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger