AcasăNewsIncident șocant la Constanța. Bărbat împușcat pe stradă, cu un pistol cu...

Incident șocant la Constanța. Bărbat împușcat pe stradă, cu un pistol cu bile. Polițiștii au deschis o anchetă

armaAlertă într-o școală din SUA: un băiețel de 6 ani a adus în clasă o armă încărcată - VIDEO

Polițiștii constănțeni au intrat în alertă, zilele trecute, după ce un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost împușcat în plină stradă, cu un pistol cu bile.

Potrivit primelor informații, victima ar fi intervenit într-un conflict între mai mulţi tineri. Bărbatul împușcat a încercat să aplaneze situația, însă unul dintre scandalagii a folosit arma.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri. La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceștia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile.”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Constanța.

S-a deschis dosar penal pentru lovire

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Victima poate depune plângere împotriva agresorului în termen de 90 de zile, transmite presa locală.

Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Secției 4 continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

author avatar
Andreea Vlad
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger