AcasăNewsIncident șocant la Botoșani! Elev în stare gravă la spital, după ce...

Incident șocant la Botoșani! Elev în stare gravă la spital, după ce colegii i-ar fi dat foc în timpul orelor

elevIncident șocant la Botoșani! Elev în stare gravă la spital, după ce colegii i-ar fi dat foc în timpul orelor

Întâmplare şocantă într-un liceu din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani. Un elev de 17 ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce s-ar fi jucat cu o substanţă inflamabilă şi cu o brichetă.

Colegii lui spun că au încercat să-i ia bricheta din mână, însă tânărul le-a povestit medicilor că, de fapt, chiar colegii lui i-ar fi dat foc.

Totul s-a petrecut luni după-amiază, în timp ce elevii se aflau la ora de educaţie tehnologică. La un moment dat, profesoara, care este şi directoarea liceului, a ieşit câteva minute din clasă.

Încăierare între elevi

La un moment dat, însă, s-a declanşat un adevărat haos în clasă şi pe hol, directoarea fiind avertizată de femeia de serviciu că unul dintre elevi luase foc în clasă.

„Am fost un pic ieşită în curtea şcolii, pentru că aveam de rezolvat un proiect de finanţare, era o problemă urgentă. Cât am fost ieşită la seră au venit directoarea adjunctă și agentul de pază, era liniște. La un moment dat mi-a zis femeia de serviciu să vin repede. Când am intrat, o parte dintre băieți fugiseră, iar apoi am văzut că unul era ars. După ce am chemat salvarea, am întrebat pe colegi ce s-a întâmplat și mi-au spus că el a făcut-o.

Nu știu pe cine să cred, camere de supraveghere nu avem. Până să vină salvarea el striga mi-au dat foc, mi-au dat foc. Problema este că acest copil este cu CES (n.r., copiii cu nevoi educaționale speciale), are retard mintal, are multe probleme. Nu poți să-ți dai seama dacă realitatea lui are vreo treabă cu realitatea mediului înconjurător”, a spus profesoara Mihaela Ştefănucă directoarea liceului.

author avatar
Andreea Vlad
272 afisari

5 COMENTARII

  1. Prima vinovată: profesoara!!!!!

    DE CE A IEȘIT, MIZERABILA, AFARĂ DIN CLASĂ!!!!????

    LA PUȘCĂRIE N NENOROCITA!!!!!

  2. Problema este că acest copil este cu CES (n.r., copiii cu nevoi educaționale speciale), are retard mintal, are multe probleme. Nu poți să-ți dai seama dacă realitatea lui are vreo treabă cu realitatea mediului înconjurător”-ori esti proasta ori esti proasta din doua una .Cum dracu ai ajuns directoare daca nu esti in stare sa educi ,faci sa inteleaga niste tineri ca au un coleg cu probleme pe care el nu si le a dorit niciodata .?Dar daca era copilul tau ?Cred ca te plantai in clasa si nu mai paraseai clasa ,netoata .Scuze de limbaj dar nu meriti altceva

  3. bai, dar ce asteptari sa ai de la zei aka cimpanzeii din Moldova pitoreasca, mai exact flamanzii din Flamanzi !! Zici ca astia joaca in fiecare zi intr-un film prost cu niste moldoveni prosti !! Ha ha ha 🙂 Bai flamanzenilor, acum ca a-ti devenit vedete, in fiecare saptamana trebuie sa furnizati stiri de acest fel, altfel va luati cu totii cate 1 cap in gura de la marele strateg si Cap de Pork de jeneral Ciukalau !! Ha ha ha 🙂 Bai, astia sunt diletanti in toate sensurile cuvantului, dar nu e ca si cum acolo ar fi ceva Raiul pe Pamant !! ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger