AcasăNewsIncident șocant în Popești-Leordeni! Tânăr împușcat în cap, în plină stradă. Agresorul,...

Incident șocant în Popești-Leordeni! Tânăr împușcat în cap, în plină stradă. Agresorul, în libertate

impuscatIncident șocant în Popești-Leordeni! Tânăr împușcat în cap, în plină stradă. Agresorul, în libertate

Un incident șocant a avut loc în Popești-Leordeni. Un bărbat de 31 de ani a fost împuşcat pe stradă. Agresorul ar fi tras la întâmplare din mașină cu o armă de airsoft.

Traian Curteanu povestește că se îndrepta spre casă împreună cu iubita sa. La un moment dat a auzit un zgomot, un şuierat, după care a simţit durerea. „A început să îmi curgă sânge destul de mult din frunte”, spune victima.

Bărbatul a crezut inițial că a ricoşat o pietricică de la o maşină. Dar la spital i s-a spus după radiografie că nu ar fi o pietricică, ci o bilă de plastic, de culoare albă, de mici dimensiuni, ce poate proveni de la un pistol airsoft.

Tânărul este convins că cel care l-a împuşcat nu îl cunoştea şi a tras pur şi simplu la întâmplare. Poliţiştii au deschis un dosar penal. Duminică seară, ei au mers cu bărbatul rănit şi au periat zona în căutare de indicii. Dar până la această oră, trăgătorul nu a fost identificat şi e încă în libertate.

Bărbatul a fost împușcat la întâmplare

Zona este plină de camere de supraveghere, iar luni dimineaţă poliţiştii au ridicat imaginile surprinse de acestea, pentru a încerca să îl identifice pe cel care a tras.

„Am depus o plângere la poliție, am fost la IML, mi-au făcut expertiză medico-legală. Așteptam sa vedem ce o să facă cei de la Poliție. Polițiștii m-au asigurat că în zonă sunt foarte multe camere și care înregistrează numerele de înmatriculare și sunt mari șanse să găsim vinovații”, a spus Traian Curteanu la Antena 3.

author avatar
Andreea Vlad
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger