AcasăNewsIncident șocant în Italia. Un român și-a dat foc în fața soției....

Incident șocant în Italia. Un român și-a dat foc în fața soției. A fost dus cu un elicopter la spital

sursa foto: spynews.ro

Un incident înspăimântător a trimis în grija medicilor un român aflat în Italia. Bărbatul a suferit arsuri pe mai multe zone ale corpului, după ce ar fi recurs la un gest extrem, dându-și foc chiar de față cu partenera sa de viață. Femeia a cerut rapid ajutor, iar soțul său a fost preluat cu un elicopter și dus la o unitate spitalicească.

Incidentul îngrozitor a avut loc în Italia. Un român în vârstă de 49 de ani și-a dat foc în fața soției sale, scrie calabria7.it, preluat de stirileprotv.ro.

Victima a suferit arsuri pe față, gât, torace și membre

Bărbatul și soția sa locuiesc în localitatea Calabrò di Mileto, din regiunea Calabria. Omul s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc. Foarte speriată, femeia a alertat degrabă autoritățile. Astfel că la fața locului au intervenit rapid echipaje de carabinieri și pompieri.

După ce a primit primele îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Catanzaro. A fost internat în stare gravă, potrivit sursei citate. Victima a suferit arsuri pe 60% din suprafața corporală – având arsuri pe față, gât, torace și membre.

Încă nu se cunosc detalii cu privire la motivul care l-ar fi putut face pe bărbat să recurgă la acest gest extrem care l-a trimis urgent în grija cadrelor medicale.

author avatar
Andrei Coman
132 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger