Cauta

Incident șocant! Fost șef de la ISU Hunedoara, dus de urgență la spital după ce s-ar fi împușcat în piept

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat a fost dus de urgență la spital, miercuri, după ce s-ar fi împușcat accidental în piept, în timp ce se afla în locuința din Deva. Soția acestuia a dat alerta, sunând la numărul unic de urgență, 112, pentru a cere ajutor.

Potrivit Antena 3, ar fi vorba despre fostul șef al ISU Hunedoara, Viorel Demean, în vârstă de 47 de ani. Bărbatul a fost dus la spital, de către un echipaj medical sosit la fața locului.

„Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul acestuia s-ar fi împușcat accidental cu pistolul pe care îl deține legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuința acestuia, din Deva”, au precizat oamenii legii.

S-a mai aflat că bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, în stare stabilă, și transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs acest incident.

YouTube video player

Colonelul Demean a trecut în rezervă la sfârșitul lunii trecute

Viorel Demean a trecut în rezervă la finalul lunii trecute. În urmă cu doar câteva săptămâni, a avut loc ceremonia oficială de predare-primire a comenzii Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara. Mai exact, pe 9 decembrie.

„După o activitate de mai bine de 27 de ani în rândul pompierilor, colonelul Viorel DEMEAN a trecut în rezervă la sfârșitul lunii trecute, iar la comanda ISU Hunedoara a fost desemnat locotenent colonelul Alin NASTA, cel care din 2021 a deținut funcția de prim-adjunct al inspectorului șef și care de-a lungul carierei militare, s-a remarcat prin profesionalism și rezultate deosebite”, anunțau, la acel moment, cei de la ISU Hunedoara.

Ultimele stiri

  • Traian Băsescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: „Liderii statelor NATO se feresc să fie șantajați”
  • Guvernul României, pus la colţ! Trebuie să plătească 42 de milioane de euro către băieţii deştepţi din energie
  • Mai este profitabil să investeşti într-un apartament, în 2024? Ce câştig îţi poate aduce o afacere în imobiliare
  • Breaking News: Donald Trump, condamnat! L-au găsit vinovat în procesul cu Stormy Daniels
  • Comunicat de presă Unitatea Administrativ Teritorială Județul Dolj
  • Rezultatele activității Transgaz în trimestrul I 2024
  • Horoscop 31 mai 2024 – Vă veți regăsi sănătatea și stilul de viață
  • Poza Zilei
  • Alege ce citești
  • Iohannis joacă alba-neagra cu viitorul României
  • Exit mobile version