AcasăNewsIncident șocant! Fost șef de la ISU Hunedoara, dus de urgență la...

Incident șocant! Fost șef de la ISU Hunedoara, dus de urgență la spital după ce s-ar fi împușcat în piept

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat a fost dus de urgență la spital, miercuri, după ce s-ar fi împușcat accidental în piept, în timp ce se afla în locuința din Deva. Soția acestuia a dat alerta, sunând la numărul unic de urgență, 112, pentru a cere ajutor.

Potrivit Antena 3, ar fi vorba despre fostul șef al ISU Hunedoara, Viorel Demean, în vârstă de 47 de ani. Bărbatul a fost dus la spital, de către un echipaj medical sosit la fața locului.

„Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul acestuia s-ar fi împușcat accidental cu pistolul pe care îl deține legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuința acestuia, din Deva”, au precizat oamenii legii.

S-a mai aflat că bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, în stare stabilă, și transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs acest incident.

Colonelul Demean a trecut în rezervă la sfârșitul lunii trecute

Viorel Demean a trecut în rezervă la finalul lunii trecute. În urmă cu doar câteva săptămâni, a avut loc ceremonia oficială de predare-primire a comenzii Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara. Mai exact, pe 9 decembrie.

„După o activitate de mai bine de 27 de ani în rândul pompierilor, colonelul Viorel DEMEAN a trecut în rezervă la sfârșitul lunii trecute, iar la comanda ISU Hunedoara a fost desemnat locotenent colonelul Alin NASTA, cel care din 2021 a deținut funcția de prim-adjunct al inspectorului șef și care de-a lungul carierei militare, s-a remarcat prin profesionalism și rezultate deosebite”, anunțau, la acel moment, cei de la ISU Hunedoara.

author avatar
Andrei Coman
281 afisari

9 COMENTARII

  1. „…s-ar fi împușcat accidental cu pistolul pe care îl deține legal în piept…”
    Domnu ziarist, pistolul de obicei se tine/pastreaza in toc/teaca/holster sau seif, nicidecum in piept.
    Domnu politist, data viitoare incercati in gura sau la cap, e mai sigur si fara complicatii.
    P.S. „Politistii” cetateni RESPONSABILI, „oameni ai legii” detin fara grija acasa arme letale, cu toate ca sunt dusi cu capul. Intre timp restul cetatenilor nu pot detine fara acte nici macar o jucarie cu aer comprimat cu care cel mult poti omora o musca sau o rama. Unii sunt mai egeli decat ceilalti…

  2. Greșit, faceți comentarii din răutate, o armă o poate dobândi orice om în condițiile legii.
    Afirmația de natura medicala vă pune in încurcătură că nu sunteți mafalda să cunoașteți starea fiecărui polițist sau cetățean onest sau poate sunteți psihiatru de talie „mondială”.
    In concluzie stați jos nota 4 pentru toate afirmațiile nelalocul lor.

    • Vierme, dacă tăceai, filozos rămâneai. Cum îți permiți tu să compari un cetățean onest cu o haită militaurizată???
      Problema cea mare este ca haita inutilă nu s-a-mpușcat în tâmplă!

    • „ANCHETATOR 2022-12-21 15:47 15:47:41
      Greșit, faceți comentarii din răutate, o armă o poate dobândi orice om în condițiile legii.”
      GRESIT boss!!!! Arma letala scurta (adeca chistol sau levorver) nu e pentru prostime, este doar pentru militieni, apevisti, magistrati, demnitari, instructori de tir si mai nou pompieri(vezi cazul din harticol). Prostimea poate avea cel mult o arma letala lunga (archebuza) de vanatoare sau de tir sportiv, CU CONDITIA sa fie MEMBRU al unei asociatii de vanatori sau a unui club sportiv, un cetatean NEAFILIAT nu are dreptul la o arma letala lunga. Pentru cei care sunt neafiliati sunt doar armele neletale lungi sau scurte, destinate tirului sportiv sau autoapararii, cu conditia ca prostanul neafiliat care este platitor de jdemii de taxe, sa depuna dosar stufos la melitie, in vederea dobandirii unui PERMIS DE ARMA neletala (pai baboilor meleteni, daca scula aia nu este letala, inseamna ca nu este ARMA). Pana si la o banala arbaleta cu care se joaca niste copii, trebuie sa anunti in scris „organili”. Culmea niste scule potential letale sunt la liber, este vorba despre armele de asomare si pistoalele industriale de impuscat cuie, pe care le poti comanda de pe emag fara nicio problema.

  3. 47 de ani, oameni buni!!! 47 DE ANI ȘI DEJA ESTE UN MARE PARAZIT, O HAITĂ INUTILĂ CARE SEACĂ BUGETUL ȚĂRII!!

    Păi ăsta mai trebuia să munceacă pînă la 65 de ani!!!

  4. „de către o femeie cu privire la faptul că soțul acestuia s-ar fi împușcat accidental ”
    -e in familia lor,
    nu ma bag,
    am scrupule.

  5. Hahalera, trebuie sa tacă, că scoate numai aberații aici, cred că a fost pe cursă sau e la mititica, oricum cred că a făcut obiectul muncii speciale

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger