AcasăNewsIncident revoltător la școală! Băiețel altoit de tatăl unui colege, chiar în...

Incident revoltător la școală! Băiețel altoit de tatăl unui colege, chiar în timpul cursurilor

baietel lovitIncident revoltător la școală! Băiețel altoit de tatăl unui colege, chiar în timpul cursurilor / foto: Antena 3

Un caz revoltător s-a petrecut, luni, la o școală din localitatea Repedea, județul Maramureș. Un băiețel de 7 ani a fost lovit violent peste față de tatăl unei colege, chiar în timpul orelor, sub privirea îngrozită a învățătoarei.

Bărbatul a vrut să-i facă, se pare, dreptate fiicei sale. Fetița se tot plângea acasă tatălui ei că băiatul o necăjește. Astfel că adultul a mers la școală, a intrat în clasă chiar în timpul orelor și l-a lovit violent peste față, potrivit Antena 3.

Băiatul refuză să mai meargă la școală. În acest moment, el primește consiliere psihologică pentru a trece peste frica de a se întoarce în unitatea de învățământ.

„Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel. Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față.”, a declarat fratele victimei.

Tatăl fetei și-a recunoscut fapta

Mama elevului a fost chemată la școală de învățătoarea lui Abel. Ajunsă la unitatea de învățământ, directorul i-a explicat mamei despre cele întâmplate.

„Am sfătuit-o să mergem la poliție. Am însoțit-o la sediul poliției unde a dat o declarație. După un timp am fost informați că bărbatul în vârstă de aproximativ 48 ani, a fost chemat la poliție, unde și-a recunoscut fapta. El ar fi spus că fata a mințit că fratele meu a lovit-o doar pentru a nu merge la școală. Fratele meu va fi dus la psiholog pentru că nu mai vrea să meargă la școală de frică.”, a adăugat fratele băiatului lovit.

Poliția a deschis un dosar în acest caz și face cercetări. Urmele loviturilor violente sunt vizibile și la 24 de ore după comiterea faptelor.

author avatar
Andreea Vlad