AcasăNewsIncident pe bicicletă! Șef de bancă, la un pas să-l dărâme pe...

Incident pe bicicletă! Șef de bancă, la un pas să-l dărâme pe ministrul Mediului, până să ajungă la Iohannis – VIDEO

Incident pe bicicletă! Șef de bancă, la un pas să-l dărâme pe ministrul Mediului, până să ajungă la Iohannis - VIDEO (foto: captură video Digi24)

Incident suprins de camerele de luat vederi, joi, până să înceapă evenimentul de Ziua Mondială a bicicletei, la care a participat și președintele Iohannis.

Edilul Capitalei, ministrul Mediului, dar și șeful Raiffeisen Bank în România, Steven van Groningen, au ajuns pe bicicletă în Herăstrău. Doar că, la un moment dat, oficialul băncii s-a dezechilibrat și a fost la un pas să cadă peste ministrul Mediului, Tanczos Barna, aflat în apropierea sa, pe bicicletă, asemeni lui Nicușor Dan.

Din fericire, a fost un incident fără urmări serioase, în sensul în care nimeni nu a fost vătămat. Din câte se poate vedea, oficialul Raiffeisen Bank s-a redresat rapid.

Imaginile cu episodul neprevăzut au fost surprinse de televiziunile de știri.

Și Klaus Iohannis a venit pe bicicletă

Oficialii au participat, alături de Klaus Iohannis, la un eveniment organizat de Green Revolution, cu prilejul Zilei Mondiale a Bicicletei.

”Este astăzi Ziua Bicicletei și, în mod natural, am venit aici pe bicicletă. Cred că este o zi foarte potrivită pentru a promova și noi, politicienii, mersul pe bicicletă. Este evident și cred că toată lumea știe între timp: mersul pe bicicletă este plăcut, este sănătos, te scutește de ambuteiajele din trafic”, a declarat Iohannis, în startul intervenției din cadrul dezbaterii.

author avatar
Andrei Coman
431 afisari

3 COMENTARII

  1. a dat in guvern a vrut s al tranteasca in direct nu doar din catacombe cum se zice!! si apoi ce facea un bancher cu bugetofagii pe bici ?????

    • Asta e întrebare de gâgă(retorică, carevasăzică.. neicusorule). Cum adică ce face acolo bancherul?! Ala indica cine plătește ce joaca panaramele hoațe cocoțate în instituțiile de prim rang ale statului(degeaba). Ce joaca nu de la sine putere ci de unde pleacă plata vine comanda. Cam asta e neicusorule…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger