AcasăNewsIncident pe autostradă! Polițist, filmat în timp ce amenință cu pistolul un...

Incident pe autostradă! Polițist, filmat în timp ce amenință cu pistolul un șofer de TIR tras pe dreapta – VIDEO

politistIncident pe autostradă! Polițist, filmat în timp ce amenință cu pistolul un șofer de TIR tras pe dreapta - VIDEO

Într-o înregistrare video apărută pe rețelele de socializare se vede cum un agent îndreaptă pistolul către un șofer de TIR, tras pe dreapta pe autostrada Deva-Nădlac, relatează publicația locală Aradon.ro.

Imaginile au fost surprinse de camera video aflată pe bordul unei maşini. Inspectoratul de Poliție Județean Arad a precizat că a fost demarată o anchetă.

Incidentul a avut loc pe 26 decembrie și a fost surprins de un alt șofer, care a trecut pe acolo chiar în momentul în care polițistul amenință șoferul. Nu se vede exact momentul în care polițistul îndreaptă arma către TIR-ist, deoarece ușa autovehiculului este deschisă.

Se vede în schimb cu polițistul scoate pistolul din teacă și ridică brațul. Deși scena nu e filmată complet, din mișcările polițistului este clar că acesta a îndreptat arma către șofer. După două secunde, polițistul pune pistolul la loc în teacă. Acest lucru este surprins clar de camera de la bordul mașinii.

A fost deschisă o anchetă penală

După ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad a anunțat că anchetează incidentul.

„În aceste momente, Biroul de poliţie Autostrada A1 Deva – Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun”, a transmis, marţi, IPJ Arad. Agentul de poliţie care a scos pistolul a fost identificat şi urmează să fie audiat, au precizat surse din rândul anchetatorilor, potrivit Agerpres.

author avatar
Andreea Vlad