AcasăNewsIncident pe Autostrada A2: O macara a acroșat parapetul metalic. Circulația rutieră,...

Incident pe Autostrada A2: O macara a acroșat parapetul metalic. Circulația rutieră, îngreunată

Incident pe Autostrada A2: O macara a acroșat parapetul metalic. Circulația rutieră, îngreunată (sursa foto: Facebook)

Șoferii care au drum, miercuri, 20 aprilie, pe Autostrada Soarelui (A2) sunt informați despre producerea unui incident cu o macara, în urma căruia circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe sensul către București.

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, „din cauza unei macarale ce a acroșat parapetul metalic și a rămas imobilizată pe suprafața de rulare, circulația rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța se desfășoară alternativ, pe o bandă, la kilometrul 145, în zona localității Fetești, județul Ialomița”.

Totodată, aceeași sursă le amintește conducătorilor auto faptul că, pentru a fi făcute unele lucrări de reabilitare a podului peste Brațul Borcea, situat pe autostrada A2, „la kilometrul 149+680 de metri, s-a închis calea 1 de rulare (sensul București – Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanța – București), unde se circulă în ambele sensuri pe sectorul cuprins între km. 142+885 de metri – 148+015 metri”.

În tot acest context, șoferii sunt îndemnați să respecte semnificația semnalizării instituite temporar și să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic.

Lucrări de reparații pe Autostrăzile A1 Sibiu Deva, A1 Deva-Nădlac și A2 București-Constanța

Totodată, în cursul dimineții de miercuri, Centrul Infotrafic anunța conducătorii auto că în 20 aprilie se vor face lucrări de reparații pe autostrăzile A1 Sibiu Deva, A1 Deva-Nădlac și A2 București-Constanța, și că vor exista restricții, după cum urmează:

„- sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, km. 276+350 de metri – 276+200 de metri, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, sunt restricționate banda de urgență și prima bandă, pentru lucrări de consolidare a taluzului și de montare a parapetului metalic, între orele 08.30-15.00;

– autostrada A1 Deva-Nădlac, km. 555+200 de metri (loc. Pecica, jud. Arad) și 583+200 de metri (loc. Nădlac, jud. Arad), sunt restricționate banda de urgență și prima bandă, pentru a permite executarea unor lucrări de reparații la senzorii de cântărire și senzorii meteo, între orele 09.00-16.00;

sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, km. 161+800 de metri – 162, localitatea Cernavodă, jud. Constanța, sunt restricționate banda de urgență și prima bandă, pentru lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului, între orele 08.40-16.00.”

225 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger