AcasăNewsIncident pe Aeroportul Otopeni. O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platformă

Incident pe Aeroportul Otopeni. O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platformă

masinaIncident pe Aeroportul Otopeni. O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platformă / foto: captură Antena 3

O autospecială de pompieri aparținând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă-Otopeni s-a răsturnat în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului, marți dimineață, 4 octombrie, la ora 6.40, a transmis Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Potrivit comunicatului, traficul aerian se desfășoară în siguranță, nicio cursă nu a fost afectată și nicio persoană nu a fost rănită.

Traficul aerian nu a fost afectat

Se lucrează pentru a repune autospeciala pe roți și a o tracta la o poziție izolată. Serviciul Salvare Stingere Incendii este operațional, acționând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată”, a precizat CNAB în comunicat.

Incidentul este anchetat atât de către Poliția Transporturi Aeriene, cât și de către aeroport. „Conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară”, se mai arată în comunicat.

author avatar
Andreea Vlad
159 afisari

1 COMENTARIU

  1. Structurile lui Arafat ,specialistii ISU !,priceputii lui Arafat ii gasesti oriunde .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger