AcasăNewsIncident la o scoala din Timisoara: un baietel a ramas cu mana...

Incident la o scoala din Timisoara: un baietel a ramas cu mana blocata intr-un calorifer

Românii TREMURĂ numai când se gândesc la venirea iernii. De ce mulţi dintre ei vor sta în frig

Cadrele didactice de la o scoala din Timisoara au apelat numarul de urgenta, 112, cerand ajutor pentru a reusi sa scoata de la ananghie un copil care ramasese cu mana prinsa intr-un calorifer aflat in sala de clasa in care invata.

Intr-o clipa de neatentie, baietelul in varsta de sase ani, elev in clasa pregatitoare la scoala 30, din cartierul timisoarean Soarelui, si-a bagat mana printre elementii caloriferului, potrivit opiniatimisoarei.ro. Cum nu a mai putut sa isi scoata bratul prins intre bucatile de metal, si pentru ca nimeni nu l-a putut ajuta, de teama sa ca micutul sa nu se raneasca, dascalii au cerut ajutorul specialistilor.

Pompierii au intervenit i au gasit rapid solutia salvatoare, astfel ca baietelul a scapat, intr-un final, din „capcana” in care intrase. Din fericire, in afara unei sperieturi destul de serioase, copilul nu s-a ales cu leziuni.

Sursa foto: desteptarea.ro

251 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger