AcasăNewsIncident la metrou, la statia 1 Mai

Incident la metrou, la statia 1 Mai

Unele vagoane arată de parcă ar fi scăpat dintr-un război

O problema aparuta la statia de metrou de pe Magistrala 4 a ajuns si in atentia opiniei publice in cursul dupa-amiezii de vineri.

UPDATE: Metrorex a dat publicitatii lamuriri despre incidentul de la statia 1 mai:

”In legatura cu evenimentul de astazi, 07.06.2019, din statia de metrou 1 mai, Metrorex face urmatoarele precizari: Astazi, ora 13.56 mecanicul trenului care mergea in directia Gara de Nord 2, a sesizat caderea unei bucati de tabla in calea de rulare, la statia de metrou 1 Mai. Mecanicul a luat bucata de tabla si a pus-o pe peronul statiei, de unde a fost ridicata de un agent de paza. Circulatia trenurilor de metrou nu a fost afectata. Totodata, mentionam ca nu au fost pusi in pericol calatorii. Pentru a determina cauzele care au determinat caderea acelei bucati de tabla, se va face o cercetare de catre specialistii tehnici ai societatii”.

–-

Totul dupa ce s-a aflat ca o parte din plafonul aflat la statia 1 Mai a picat. Din cate se pare, ar fi vorba despre o bucata de circa doi metri dintr-un element de constructie. Nu se stie sa fi fost vreo persoana afectata de producerea incidentului, din randul calatorilor sau al angajatilor aflati la respectiva statie la momentul respectiv.

Cauzele care au stat la originea episodului – neconfirmat oficial, pana la momentul de fata, de catre reprezentantii Metrorex – nu se cunosc deocamdata.

sursa foot: Facebook

837 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger