AcasăNewsIncident la Mamaia: politist lovit de o masina al carei sofer o...

Incident la Mamaia: politist lovit de o masina al carei sofer o adusese pana pe plaja

Un nou incident regretabil, in care a fost implicat un om al legii, s-a produs la acest sfarsit de saptamana, la Constanta. Un politist a ajuns la spital, dupa ce s-a agatat de usa masinii unui sofer, care a dat sa fuga odata ce a fost prins cu masina pe plaja, la Mamaia.

Un alt caz in care a fost implicat un om al legii a ajuns la urechile opiniei publice iscand noi discutii despre felul in care sunt respectate legiile si aparatorii lor. Totul s-a intamplat sambata dimineata, cand in atentia politistului respectiv a ajuns faptul ca un conducator auto a intrat cu un autoturism pana pe nisip, potrivit reporterntv.ro. Agentul a mers la locul respectiv, impreuna cu un jandarm, pentru a-l lamurit pe sofer ca incalca legea.

In clipa in care a cerut actele soferului, in vederea legitimarii acestuia din urma, suspectul a pornit masina, fara sa tina cont ca l-ar putea rani pe politist. Omul legii s-a agatat de autovehicul insa la un moment dat a cazut, alegandu-se cu leziuni. Din primele informatii, ranile acestuia nu sunt grave.

In cele din urma, tanarul conducator auto a fost prins de colegii agentului ranit. Atat politistul, cat si soferul au ajuns la spital. In cazul celui din urma exista suspiciuni ca ar fi urcat baut la volan, in acest sens fiindu-i prelevate probe de sange, pentur stabilirea alcoolemiei. In acest caz a fost demarata o ancheta.

S-a intamplat la doar o zi dupa ce s-a aflat despre decesul lui Gheorghe Ionescu, politistul care a fost accidentat, la inceputul lunii, de un conducator auto care, in loc sa opreasca la semnalele sale, a demarat, lovindu-l cu masina, agentul sef de la rutiera fiind grav ranit.

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger