AcasăNewsIncident într-un parc de distracții din Hunedoara: patru copii, răniţi/A intervenit elicopterul...

Incident într-un parc de distracții din Hunedoara: patru copii, răniţi/A intervenit elicopterul SMURD

sursa foto: focuspress.ro

Au mers într-un parc de distracții dornici să se simtă bine și să își facă amintiri frumoase, dar, din păcate, au ajuns în grija cadrelor medicale, ca urmare a unei situații neprevăzute. Patru copii au fost răniți în urma unui incident ce a avut loc într-un parc de distracţii din judeţul Hunedoara. Din primele informații, cablul unei tiroliene s-a rupt.

Salvatorii hunedoreni au fost alertați despre cele întâmplate și au intervenit la fața locului, cu mai multe echipaje medicale. A fost chemat inclusiv un elicopter SMURD.

Un băiat, preluat de elicopter pentru a fi dus la spital

Două fete şi doi băieţi au suferit multiple traumatisme, după ce s-a rupt cablul tirolienei pe care se aflau, într-un parc de distracţii din judeţul Hunedoara, informează marți news.ro. La faţa locului a intervenit elicopterul SMURD, care a preluat un băiat, pentru a-l transporta la spitalul din Hunedoara. Despre ceilalţi trei copii s-a aflat că sunt preluaţi de ambulanţe şi duşi la spitalul din Deva.

Din primele informații, după ce cablul tirolienei s-ar fi rupt, cei patru copii ar fi căzut de la o înălțime de circa 2 metri.

„În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia 4 minori, doi băieţi şi două fete, au suferit mai multe traumatisme prin cădere de la înălţime. Practic, din primele informaţii s-a rupt cablul tirolienei, iar cei 4 au căzut de la 2 – 2,5 metri”, a transmis ISU Hunedoara.

La faţa locului a intervenit, așadar, şi un elicopter SMURD. „Intervenţia medicală este asigurată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalţi 3 vor merge la Spitalul din Deva. Copiii au suferit multiple traumatisme prin cădere de la înălţime”, a precizat ISU Hunedoara.

author avatar
Andrei Coman