AcasăNewsIncident intr-un oras german: a dat cu masina peste oamenii care i-au...

Incident intr-un oras german: a dat cu masina peste oamenii care i-au iesit in cale

Un barbat a sadit spaima in randul mai multor persoane care au avut nesansa sa ii iasa in cale, undeva intr-o zona pietonala din centrul unui cunoscut oras german.

Masina condusa de individul respectiv a intrat pur si simplu intr-un grup de oameni, trimitand trei dintre ei direct in grija medicilor, cu diverse leziuni. Din pacate, insa, una dintre victime – un barbat- a pierit.

Incidentul a avut loc in Heidelberg, sambata seara. Politia a intervenit si, iar soferul, care ar fi incercat sa dea bir cu fugitii, a fost impuscat, ulterior fiind arestat.

O investigatie menita sa stabileasca exact cum anume s-a produs episodul e in plina desfasurare, un amanunt important de avut in vedere fiind faptul ca, din cate noteaza presa internationala, nu s-ar lua in calcul varianta unui eventual atac de natura terorista. Chiar si asa, pana la momentul de fata nu a fost facut public un eventual motiv pentru gestul soferului – un tanar de origine germana.

Va amintim ca in decembrie anul trecut, 12 oameni au pierit si peste 40 au fost raniti, dupa ce un barbat a intrat cu un camion in multimea prezenta la un targ de Craciun din capitala, atacul fiind considerat de natura terorista.

[youtube]PhyS1fy39Ao[/youtube]

59 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger