AcasăNewsIncident incredibil! Lovite ca la popice! O mașină de gunoi a avariat...

Incident incredibil! Lovite ca la popice! O mașină de gunoi a avariat 7 autoturisme parcate. Unde s-a întâmplat totul – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Proprietarii mai multor mașini au avut parte de un început de zi deloc ușor, când și-au văzut autoturismele avariate, în parcare. Totul s-a întâmplat marți dimineață, în orașul Târgoviște.

Din primele informații, autoturismele parcate, șapte la număr, ar fi fost lovite de o mașină de gunoi – un autovehicul destinat strângerii de deșeuri. Conform anunțului venit de la Poliția din Dâmbovița, acesta era condus de către o șoferiță în vârstă de 42 de ani.

Șapte dintr-o „lovitură”

“Din primele date, un autovehicul destinat colectării de deșeuri care era condus de o femeie de 42 de ani, din Viforâta, ar fi acroșat 7 autoturisme parcate”, a informat IPJ Dâmbovița, potrivit dbonline.ro.

Unica veste bună este că, din primele informații, nu au fost persoane rănite în urma impactului. Sunt, însă, pagube materiale. Imaginile surprinse la fața locului scot la lumină proporțiile avariilor cu care au rămas mașinile aflate în parcarea respectivă.

Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat de a ajuns autovehiculul destinat colectării de deșeuri să lovească mașinile parcate. Cel mai probabil, polițiștii vor anunța concluziile în acest caz, după ce vor face cercetările menite să lămurească exact circumstanțele producerii incidentului.

author avatar
Andrei Coman
298 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger