AcasăNewsIncident grav. O fetiță s-a electrocutat într-un părculeț din Capitală! Copila a...

Incident grav. O fetiță s-a electrocutat într-un părculeț din Capitală! Copila a fost dusă la spital

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: replicaonline.ro)

Au fost momente de panică, luni seară, într-un spațiu public de joacă din București.

Un incident ce a avut loc într-un părculeț din Capitală a trimis o copilă în grija medicilor de la spitalul Grigore Alexandrescu. Totul s-a întâmplat în sectorul 6.

Din primele informații, fetița se juca într-un părculeț din sectorul 6 din București, luni seară, iar la un moment dat s-a electrocutat. Potrivit digi24.ro, care citează surse din poliție, în acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Fetița a fost dusă la spital

Politistii Secției 20 au fost sesizați, în seara zilei de luni, 7 august, în jurul orei 20.55, prin 112, cu privire la faptul că în părculețul de joacă pentru copii situat pe str. Tabla Buții, din sectorul 6, o fetiță care se juca s-a electrocutat.

Ca urmate de situației sesizate, la fața locului au mers de urgență polițiștii. Când au ajuns oamenii legii la locul incidentului, copila se afla deja într-o ambulanță, unde i se acordau îngrijiri medicale. Fetița a fost transportată, conștientă, la spitalul Grigore Alexandrescu.

Potrivit aceleiași surse, martorii oculari au relatat că minora s-a urcat pe un gărduleț metalic, care delimita parcul și, în momentul în care a atins un stâlp de iluminat, a fost electrocutată.

Ar mai fi de precizat faptul că după incident polițiștii au decis evacuarea părculețului. Și s-a cerut prezența unei echipe Enel, care să verifice toți stâlpii de iluminat din parcul respectiv.

author avatar
Andrei Coman
298 afisari

2 COMENTARII

  1. Enel sa plateasca gros de tot pentru ca nu si-a impamantat stalpii de iluminat public. Daca ar fi obligati sa plateasca vreo 5 milioane de euro despagubiri, nu o sa mai auzi niciodata de electrocutari la stalp.

  2. Daca va interesati, veti vedea ca nu Enel se ocupa de iluminatul public din acel parc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger