AcasăNewsIncident grav la o școală din Vaslui: elev de clasa I, bătut...

Incident grav la o școală din Vaslui: elev de clasa I, bătut de învățător / Motivul este halucinant

elev

Este anchetă la o şcoală vasluiană, unde un copil de 7 ani acuză că ar fi fost bătut de învăţător pentru că nu ştia tabla înmulţirii.

Băiatul care studia la şcoala din localitatea vasluiană Protopopeşti, comuna Tăcuta, ar fi fost lovit cu băţul peste mâini chiar de către dascălul său.

Elevul, lovit de dascăl pentru că nu știa tabla înmulțirii

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce părinţii copilului au condamnat în mediul online comportamentul cadrului didactic.

„O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui, Andrei Huiban.

Până la această dată, nu a fost înregistrată o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui cu privire la acest caz.

„Referitor la materialul de presă apărut in spațiul public, cu privire la agresiunea unui elev de catre un cadru didactic, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele prezentate și, în funcție de rezultatul acestora, dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

author avatar
Andreea Vlad
346 afisari

4 COMENTARII

  1. Ha, ha, ha. Daca in scoala, de pe vremea cand se facea adevarata scoala, se faceau anchete ori de cate ori o loaza era ”atinsa” de invatator sau proesor, pentru ca nu stia lectia, atunci militia , inspectoratul si mai stiu eu cine, nu mai trebuiau sa presteze alta munca decat ancheta continua in scoala noastra. Mai mult. Cand eram parati parintilor la sedinta cu parintii, urma o a doua repriza cu strigaturi. Nimeni nu sarea in sus sa-si apere progenitura cu fraza ”eu l-am facut eu il omor”, adica nimeni altcineva nu are dreptul sa-i atinga odorul… lenes, indolent, mincinos, necivilizat, …calitati care le va slefui dealungul vietii. VIVA ROMANIA EDUCATA. Apropo, din 27 de invatacei cati eram in clasa, intr-o scoala rurala, doar trei sau patru fete au ramas cu 8 clase (s-au maritat imediat), restul ”pedepsitilor” au terminat facultati, scoli tehnice, scoli de meserii. Azi, ”interzisatinsii” exceleaza in analfabeti functionali, iar fetele in videochat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger