AcasăNewsIncident grav la "Marie Curie". Doctor atacat de parintii unui copil internat!

Incident grav la „Marie Curie”. Doctor atacat de parintii unui copil internat!

De la bal... la SPITAL! O nuntă din Neamţ s-a terminat prost pentru socrul mic. De ce era să-l omoare un invitat

Caz grav intr-un spital bucurestean destinat ingrijirii copiilor.

UPDATE: Oamenii legii fac precizari cu privire la aceasta situatie. „In data de  4 aprilie 2017, un barbat in varsta de 36 de ani, a fost retinut de catre politistii Sectiei 16, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente. In fapt, barbatul a fost retinut pentru exercitarea unor violente asupra unui medic aflat in exercitarea atributiilor de serviciu. Agresiunea a avut loc pe fondul unor reprosuri pe care barbatul le-a adus medicului cu privire la starea de sanatate a copilului sau. La aceeasi data, cel in cauza a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, care a dispus continuarea cercetarilor, cu persoana sub control judiciar”, se mentioneaza, miercuri, intr-un comunicat al Politiei Romane.

–––

Un medic de la „Marie Curie” a ajuns la randul sau in grija colegilor de breasla, dupa ce un parinte al unui minor internat in spitalul respectiv si-a varsat, pur si simplu, nervii pe el, ca urmare a faptului ca l-ar fi nemultumit diagnosticul primit de copilul lor.

Incidentul a avut loc marti si a fost confirmat de catre purtatorul de cuvant al unitatii medicale. Doctorul Mihaela Balgradean a explicat, intr-o interventie la Digi 24, ce anume s-a intamplat. „Nu era vorba de un copil cu o patologie severa, insa parintii acestui copil s-au aratat profund nemultumiti de ingrijirile si de raspunsul pe care medicul (…) le-a dat si au devenit extrem de agresivi, in sensul in care dupa cateva cuvinte injurioase l-au (…) atacat cu perechi de palme care nu se mai opreau si care au cauzat o sangerare a ochiului doctorului respectiv si, bineinteles, aducerea dumnealui in stare de soc”, a explicat Balgradean, oficialul spitalului explicand ca micutul era internat de 24 de ore, fiind adus cu probleme respiratorii, dar „cu o evolutie foarte buna”.

Chiar si asa, din cate indica sursa citata, parintii ar fi fost „convinsi ca este vorba despre un diagnostic mult mai sever”. Situatie care ar fi generat si reactia parintilor.

Cazul a ajuns in atentia politiei, oamenii legii demarand verificari.

sursa foto: mscurie.ro

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger