AcasăNewsIncident grav la baza Mihail Kogălniceanu! Militar american, mort în timpul antrenamentelor

Incident grav la baza Mihail Kogălniceanu! Militar american, mort în timpul antrenamentelor

armaMoarte suspectă la Baza Mihail Kogălniceanu! Militar român, găsit fără suflare în pat

Tragedie la baza militară Mihail Kogălniceanu. Un militar american a decedat, în dimineața zilei de marți, 7 septembrie, la Constanța.

Bărbatul se afla internat la Terapie Intensivă de câteva zile, după ce a fost rănit în timpul unor antrenamente.

Militarul suferise un infarct în timpul antrenamentelor

Trupul neînsuflețit al militarului de 41 de ani a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanța, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor ce au condus la deces.

Din primele informații, militarul ar fi suferit un infarct în timpul antrenamentelor. Până la finalizarea autopsiei, moartea acestuia este considerata suspectă.

În acest caz a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut decesul.

author avatar
Andreea Vlad
594 afisari

7 COMENTARII

    • Am 72 de ani, am fost militian, politist si nu m-am intepat. Sunt foarte doxat.

  1. JURNALISM DE RAHAT !,vezi ce scrie ” barbatul la terapie intensiva de cateva zile , dupa ce a fost ranit in timpul antrenamentelor ” si ” din primele informatii ,militarul ar fi suferit un infarct in timpul antrenamentelor „. La cultura mare de camp pe care o au jurnalistii pot debita orce prostii.

  2. Pai ori e incident ori accident. Incidentul e impus, accidentul accidental. Infarctul nu e totuna cu stop cardiacul.

  3. A ha ha, pai militarul asta amerlok, care e de fapt un merc-enar im-pu-tit, ca orice fel de trupa de ocup-atie, ra-ta-tul asta a dat co-lt-ul de la vax-xinarea in cap, de la multele vitamine ce le-au bagat in ele jid-anul ala de Bourla !! Sa iti fie de bine, bai merce-narule amerlok dec-edat, alta data nu fii un pam-pas de co-bai id-iot inu-til !! Ai noroc ca aia dat col-t-ul, ca altfel venea Comandor Gherghisan, iti dadea niste pu-la-ne peste ce-afa ta lata, pana iti venea mintea la loc, sa te inveti minte sa nu crezi ca un iepuras in orice propa-ganda na-zi-sta a Cultului Cov-i-dian 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger