AcasăNewsIncident grav în Vama Borș. Gestul șocant al unui șofer de TIR....

Incident grav în Vama Borș. Gestul șocant al unui șofer de TIR. Momentul, surprins în imagini – VIDEO

sursa foto: captură video

Un incident șocant a avut loc recent lângă Vama Borş ll, în județul Bihor. Doi tineri șoferi s-ar fi luat la ceartă pentru un loc la cântar, iar situația ar fi degenerat, ajungându-se la un gest teribil din partea unuia dintre conducătorii auto.

Un şofer de TIR din Sălaj este cercetat pentru lovire şi distrugere, după ce a lovit intenționat cu autotrenul un şofer din Bihor, cu care se certa pe locul la cântar, potrivit ebihoreanul.ro. Episodul șocant a avut loc marți lângă Vama Borş ll.

Din primele informații, victima ieșise din camionul său, fiind, la un moment dat, lovită de TIR.

Șoferul din Bihor a ajuns la spital

Întregul incident a avut loc marți, la ieşirea din parcarea cântar din Vama Borş ll. Cei doi conducători auto stăteau la coadă la cântar şi se pare că s-ar fi luat la ceartă după ce unul ar fi încercat să intre în faţa celuilalt. De la simple vorbe aruncate, situația a degenerat. Iar conducătorul auto din Sălaj, un bărbat în vârstă de 36 ani, a luat o piatră cu care, conform sursei citate, a spart parbrizul şoferului de TIR din Bihor.

Acesta din urmă a coborât din cabina TIR-ului, iar la un moment dat șoferul din Sălaj a pornit autovehiculul şi l-a acroşat intenţionat. În urma impactului, şoferul din Bihor, un tânăr în vârstă de 31 ani, a ajuns la spital, cu răni la cap.

Incidentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din vamă. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional:

author avatar
Andrei Coman
689 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta are tupeu pentru ca politstii ii dau drumul pe strazi.
    Pana nu omoara pe cineva, Doamne fereste !
    Daca a dat cu camionul peste cineva, de a ajuns in spital, e tentativa de omor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger